Verdens nemmeste iskaffe

Det her er verdens nemmeste iskaffe!

Følger du mig på Instagram ved du måske allerede, at jeg drikker iskaffe meget regelmæssigt og gerne et glas hver dag her i varmen. Det er derfor alfa omega, at det er nemt at lave og uden for mange kalorier og sukker.

HOW-TO

Tag et stort glas, fyld 5 isterninger i og dæk med mælk. Du kan bruge lige den slags du vil, jeg bruger skummetmælk, men jeg er sikker på at sødmælk, rismælk etc. vil smage fantastisk. Til sidst laves der et shot nespresso med karamel direkte i glasset (dette kan erstattes af et shot kaffe eller neskaffe). Ønskes den lidt stærkere tilføjer man blot et ekstra shot espresso.

Så bliver det vidst ikke nemmere!

(Visited 4 times, 1 visits today)

2 Comments

 • Reply Mikkel 15. juli 2014 at 20:10

  Det ser rigtig lækkert ud 🙂 Det kan være vi skal overveje at smidde det på menuen… Det er jo de færreste der gider sidde med en brandvarm kop kaffe i sommervarmen, og kan man godt lide kaffe, så er det her jo et rigtig godt alternativ… men hvordan får du mælken og kaffen til ikke at blande sig?

  • Reply mariemarolles 16. juli 2014 at 9:38

   Når jeg hælder kaffen i som det sidste lige inden servering ligger den sig som et lag ovenpå isterningerne. Det bliver dog hurtigt blandet så snart man rører i glasset.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.