Vanilie Cupcakes med UCF og hjemmelavede sukkerblomster

Når jeg nu alligevel havde gang i bageriet kunne jeg ligeså godt få afprøvet den lækre drømmekage bund til cupcakes.
Jeg tog derfor lige dej fra og laves 24 mini cupcakes. De blev bagt ca. 10 min ved 200 grader. Dejen fungerer rigtig godt til cupcakes og kagerne blev rigtig gode og faste.
Kagerne blev dekoreret med UCF (Ultimate Chocolate Frosting) og hjemmelavede sukkerblomster.
UCF
9 dl flormelis
2,5 dl kakao
180 g blødt smør
1,25 lun mælk
3 tsk vaniliesukker
Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme. Det er en stor portion og passer vel til omkring 48 mini cupcakes. Jeg er stadig ikke helt sikker på at denne frosting er bedre end den jeg plejer at lave så jeg må vidst lave testsmagning en dag.
Opskrift på sukkerblomsterne kan findes lige her
(Visited 23 times, 1 visits today)

2 Comments

  • Reply Tina Westergaard 12. juni 2012 at 20:08

    Uh de ser lækre ud, vil lige høre om du har erfering med at fryse muffins'ene ?

  • Reply Marie Marolle 14. juni 2012 at 9:37

    Hej TinaJeg fryser dem faktisk tit. På den måde kan de bages i forvejen og pyntes når de skal bruges. De små tager jeg ud af fryseren ca. 24 timer før de skal spises og pynter dem ca. 12 timer før.Bare husk at opbevar dem helt tillukket i fryseren så de ikke får rim.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.