Test // DeLonghi Multifry

Indeholder reklame

mutilfry-1Vi har den seneste måneds tid testet Delonghis smarte multifry maskine,  en alt-i-en køkkenmaskine, som både kan bage, stege og røre. Man kan altså lave alt fra kage til gryderetter, pizza og pomfritter i maskinen. 

Jeg må  indrømme at maskinen stod i sin kasse i godt en uge før jeg fik den åbnet og pakket ud. For selvom den lyder nem at bruge så den ved første øjekast meget avanceret ud. Og med en lille ny på armen orkede jeg ikke at sætte mig ind i en masse nyt. Det blev dog gjort til skamme da jeg fik maskinen åbnet og kigget i vejledningen. Den er faktisk utrolig nem at benytte og endnu nemmere at skille ad og samle igen ved opvask.

Favoritten herhjemme er uden tvivl pomfritter, både de helt rigtige lavet af kartofler, men også dem lavet af søde kartofler og gulerødder, og med en lille bitte smule olie og krydderier bliver de virkelig virkelig gode i maskinen.

multifry

På plussiden

  • Man kan både stege og bage i den – det er virkelig smart.
  • Den er god til at lave lækre grøntsager uden særlig meget fedtstof.
  • Pomfritterne bliver virkelig virkelig lækre – både den klassiske version men også med søde kartofler og rodfrugter.
  • Den er virkelig nem at rengøre og alle dele kan komme i opvaskemaskinen

Det, det trækker ned:

  • Den er stor og fylder meget på køkkenbordet.
  • Det tæller desværre meget ned at maskinen larmer helt vildt imens den kører, faktisk så meget at vi har svært ved at se fjernesyn imens. Det er altså et stort minus lige midt i ulvetimen og en af grundene til at jeg ikke har fået testet en masse forskellige opskrifter endnu.

Herfra vil jeg gerne anbefale maskinen, for kan man se bort fra larmen, er den en god ekstra hjælp i køkkenet, specielt til fremstilling af lækre grøntsager og pomfritter med brug af meget lidt fedtstof eller til gryderetter og lignende hvor den smarte rørefunktion gør at man kan lade retten passe sig selv imens man laver noget andet. Og det kan vi altså godt lide:)

No Comments

Leave a Reply