Svære valg

Vi har truffet et svært valg på vores datters vegne. Det sværeste valg jeg endnu har måtte træffe som mor. Vi har nemlig valgt at Kamille skal skifte vuggestue. Av, får stadig ondt i maven af at tænke på det.

Rationelt og praktisk er det uden tvivl det helt rigtige. Hun kommer meget tættere på hjem og derved også til gå i vuggestue og børnehave med de børn hun følges i skole med. Og så kommer vi til at kunne hente og aflevere på gåben eller cykel frem for at være afhængige af bilen. Det kommer virkelig til at gøre vores dagligdag en del nemmere rent logistisk.

Følelsesmæssigt er det en anden sag. Det er virkelig svært at trække hende ud af trygge og helt fantastiske rammer. Hun elsker Trekløveret og sine små venner og jeg er så bange for det ukendte på hendes vegne.

Jeg fornemmer virkelig at problemerne kun bliver større og større med alderen. Det er virkelig bagsiden af forældre-medaljen. Man må træffe de svære valg, holde vejret og håbe på det bedste.

(Visited 2 times, 1 visits today)

3 Comments

 • Reply Marina 5. februar 2014 at 21:38

  Av da, den kan jeg godt forstå gør ondt. Men altså… først troede jeg, at I flytter hende, fordi det ikke går godt i den vuggestue, hun er i nu, men det er jo slet ikke det. Er sikker på, at Kamille får det mindst lige så godt det nye sted!
  Kram til dig

  • Reply mariemarolles 5. februar 2014 at 21:43

   Tak søde Marina:)

 • Reply Signe // Copenhagen Kiddo 5. februar 2014 at 23:22

  Av Marie, jeg kan godt forstå, at du har ondt i maven over det. Men jeg er sikker på at det nok skal blive godt. Det må også give jer noget mere overskud i hverdagen at få det hele tættere på. Og i sidste ende er det da skønt for hende at kunne starte i skole med nogen hun kender. Kram til jer

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.