Sund jul?

Det bliver altså et stort NEJ TAK herfra!

PicMonkey Collage

Er jeg den eneste, der er træt af alle mulige sunde alternative til julekonfekt? Ja daddelkugler smager vanvittigt godt, men risengrød uden ris og konfekt uden chokolade…. hmmm. Så vil jeg næsten hellere lade være.

Og dermed ikke sagt at jeg ikke støtter op om sunde alternativer, for det gør jeg virkelig. Men nogle gange, bare nogle gange må jul altså gerne være lig med smør, chokolade og alt hvad, der ellers hører til. Man kan vel godt gå igennem december på en fornuftig måde, men hvor der stadig er plads til det usunde. Jeg forstår ikke hvorfor det altid skal være enten eller. Er det virkelig så svært at leve sundt langt de fleste dage og så hygge sig med julelækkerier i løbet af måneden.

Nå, ikke mere sur jul herfra. Har du lige som mig lyst til lækkerier her i december kan jeg anbefale:

Rocky Road

Verdens bedste havregrynskugler

Lakridskonfekt

Marcipan med lakridstrøffel

Pistacie og nougat

Hindbærtrøffel

Jeg vil gerne understrege at dette på ingen måde er henvendt til de kvinder og mænd, der af sundhedsmæssige årsager selvfølgelig vælger fedt eller sukker fra.

Dagens kalenderlåge åbnes i dag hos Lortemor hvor du kan vinde en højstol fra Evomove til en værdi af 1499,- Det er lige her.

(Visited 10 times, 1 visits today)

6 Comments

 • Reply julie lillegaard 11. december 2013 at 11:51

  Amen to that! Der skal smør og hvedemel i mine vaniljekranse, og der skal honning i mine honninghjerter -ikke mandelmel og sevia. Så kan jeg altid spise salat i januar.

 • Reply Pia Eriksen 11. december 2013 at 13:27

  ENIG. Er også træt af helse-jul (ikke at jeg selv har været der). Julen er jul hvilket betyder smør, fløde, chokolade, guf, snask – ad libitum

 • Reply Stine 11. december 2013 at 14:11

  Kan man ikke lide julen som den er, bør man droppe den, ikke ødelægge den!
  Du har helt ret

 • Reply Kristine 11. december 2013 at 18:48

  Amen to that. Den anden dag så jeg en opskrift på “risalamande” med skyr og hytteost. Uden ris forstås. Så kan man lige så godt lade være. 🙂 det er jo ikke det man spiser mellem jul og nytår der feder, men det mellem nytår og jul 😉

 • Reply Marina / cand.mor 12. december 2013 at 23:49

  AMEN!

 • Reply Pernille / Boernetoejsindkoeberen.dk 21. december 2013 at 13:18

  Mums for nogle lækre opskrifter, må straks igang :0)
  Tusind tak for dem og glædelig jul <3

  Mvh. Pernille

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.