Stol på brysterne

20140116-202433.jpg
Trine aka Lortemor har lavet en liste over de bedste og mest brugbare råd hun har fået i forbindelse med fødsel, barsel, amning etc. Jeg kan kun anbefale alle kommende mødre at kigge forbi – det er virkelig gode råd hun videregiver.

Til den vil jeg dog tilføje; hvis du ønsker at amme, så stol på brysterne! stol på brysterne, stol på brysterne, stol på brysterne. Jeg kan ikke sige det nok gange. For selvom det ikke er altafgørende for et godt ammeforløb, så er det bare så vigtigt, at man tror på, at man kan. Lige her kan tro flytte bjerge. Nå ja, det og så hvidtøl og marcipanbrød.

(Visited 1 times, 1 visits today)

6 Comments

 • Reply Christel 16. januar 2014 at 22:37

  Er helt enig med jer begge to!

  Jeg er så så heldig, at jeg ikke har haft problemer med at få mælken til at løbe til, den løb allerede inden jeg fødte, og fortsatte sådan i 11 mdr! Jeg har ikke haft brystbetændelse, mælkeknuder, sprukne brystvorter og lign, så på den led har jeg været heldig. Til gengæld har min søn ALDRIG, SOM I ALDRIG, villet tage en sutteflaske. Det har så betydet, at jeg har været nødt til at være inden for rækkevidde, og ikke kunnet tage afsted til tøse hygge om aftenen, for mens jeg ammede var det også kun mig der kunne putte ham….
  Jeg elskede at amme, og ville ønske jeg skulle opleve det igen, men det er så en anden sag, og det kommer nok ikke til at ske…. 🙁

  • Reply mariemarolles 17. januar 2014 at 9:06

   Det lyder som om, at vores forløb har været meget ens. Her nægtede Kamille også både sut og flaske – vi prøvede ellers meget længe og med alle slags og variationer. Det var kun mor og mors mælk der duede.

   Og så håber jeg virkelig, at du får lov at opleve det hele igen. Jeg ved ligesom dig, slet ikke om det er muligt, hvis vi ønsker det. Det gør faktisk virkelig ondt indeni. Mange kram til dig Christel.

 • Reply Regnbuebarnetvigga.dk 17. januar 2014 at 20:36

  Jeg kunne ikke være med enig. Min datter er født knap 2 måneder for tidligt og havde derfor ikke ingen sutterefleks før hun var en 2-3 uger gammel. Derfor skulle jeg starte min mælkeproduktion op ved at pumpe mælk ud og jeg var virkelig bekymret for om jeg nu havde for meget mælk, for lidt mælk, om hun kunne tage hvad hun havde behov for og om hun selv kunne regulere produktionen da hun var klar til at blive fuldammet. Men det hele flaskede sig og selvom det var svært så lærte jeg at stole på mine bryster, hvilket gjorde resten af forløbet meget lettere! 🙂

 • Reply Tina Hoffbeck 19. januar 2014 at 13:10

  God søndag og nyd den lille smukke guldklump:-)

  Da jeg ammede mit barn for 23 år siden, da drak jeg fennikel the, det fremmede mælkeproduktionen:-)

  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 • Reply A + K = ♥ 19. januar 2014 at 22:19

  Marcipanbrød kan sgu mange ting!

  – Anne

 • Reply camilla 20. januar 2014 at 13:53

  Word Word Marie. Vi stoler alt for lidt på vores bryster og naturen bag dem.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.