Ny seng til en lille stor pige

Så lykkedes det endelig at finde en juniorseng til Kamille. Hold op hvor har jeg kigget på mange uden at finde den helt rigtige. Jeg har seriøst kigget på samtlige senge online og i diverse møbelbutikker, men ingen faldt 100% i min smag.

Jeg var derfor nød til at udvide søgningen, og hvor bedre end på gode gamle DBA, dog i ny og moderne IPad app.

Jeg kiggede dagligt og lige pludselig var den der, den helt rigtige juniorseng – og så lige på den anden side af gaden. Altså som i lige på den anden side af gaden. Hvor heldig har man lov at være?

20140222-160328.jpg
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber via DBAs nye Ipad app. Den er super nem at bruge og man kan filtrere på alt hvad man ønsker; område, pris osv. Derudover kan man se præcis hvor tingene befinder sig og hvem, der sælger. Det synes jeg er ekstra bonus, det er bare meget mere trygt at købe brugt, når man kan se så meget information på sælger.

Nå ja, og så har jeg faktisk også selv tjent 4000,- på salg derinde. Win-win!

*Dette indlæg bringes i samarbejde med DBA</em

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 • Reply Laura 22. februar 2014 at 16:18

  Ej hvor fedt! Elsker sådan nogle køb 😀 Bare lidt ærgerligt at brugerens telefonnummer ikke er sløret når billedet ligger her på bloggen 🙂

  • Reply mariemarolles 22. februar 2014 at 17:05

   Tak Laura:) og billedet er lige blevet rettet, havde fået det forkerte ind. Tak fordi du var vågen.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.