Mors dag

Vi har altid “fejret” mors dag i min familie. Jeg synes at det er sådan en fin anledning til, at sige tak til de mennesker, der gør så uendelig meget for én.

Jeg tør godt vise årets mors dag gave frem for min mor har allerede fået den her til aften – et gavekort til high tea på dette lækre hotel. På fredag rejser min søster, mor og jeg nemlig på regulær pigetur til London. Jeg glæder mig helt vildt til 4 dage sammen med de to kvinder, der betyder allermest for mig. Selvom jeg kommer til at savne Kamille uendelig meget bliver det dejligt med lidt voksentid, med tid til stille kaffe, god nattesøvn, shopping og hygge en masse.

I år “fejrer” jeg mors dag med en hel dag alene sammen med Kamille. Manden skal på arbejde hele dagen så vi piger får en hyggedag sammen. Selvom det er mors dag tror jeg Kamille får en million kys den anden vej. Jeg er så taknemmelig for at være blevet mor, tænk sig, at det måske ikke var lykkedes.

Hvordan “fejrer” I mors dag?

(Visited 2 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.