Mor til 2

Siden jeg skrev det her indlæg for snart 1,5 år siden, er der sket rigtig meget i vores liv. Vi skal nemlig være forældre igen til september, og det ganske planlagt og helt uden hjælp.

Det er sjovt som livet tager en drejning imens det leves og hvordan et standpunkt pludselig bliver til et andet. Da vi tog beslutningen om at forblive en familie på 3 var det uden tvivl den helt rigtige beslutning for os. Efter at havde brugt mange timer, dage og år på at forestille sig en familie på 4 var det tiltrængt og fantastisk at være i nuet og nyde vores lille familie. Og det føltes rigtigt i rigtig lang tid.

Faktisk gik der et helt år, inden jeg en dag på løbebåndet fortrød. I et split sekund vidste jeg, at jeg gerne ville prøve igen og få måneder efter, stod vi med en positiv test i hånden. Og jeg ville lyve, hvis det udover glæde ikke også var med en følelse af lettere panik. Vi har nemlig skilt os af med alle babyting, vi har vænnet os til at sove længe og godt og vores datter er fantastisk selvkørende og nem.

Men nu gør vi det. Vi starter forfra og  jeg er sikker på, at det bliver hårdt, men mest af alt, fuldstændig fantastisk at blive en familie på 4.

(Visited 6 times, 1 visits today)

2 Comments

 • Reply Marina / cand.mor 11. marts 2016 at 17:11

  Det er det også – hårdt og fantastisk 🙂

  Dejligt at “høre” fra dig igen, Marie.

 • Reply Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 11. marts 2016 at 18:40

  Stort, stort tillykke. 🙂 Hurraaaa for en nyhed. Skønt indlæg at vende tilbage med.

  Og så er september jo en herlig måned at fejre fødselsdag i. 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.