Man ved at man er blevet mor

20130929-112107.jpg
… når man skal vælge mellem om man vil sove, spise eller bade, mens den lille sover, og det er sjovt nok aldrig er badet, der vinder.

…når man vugger alt hvad man får i armene, inkl. en liter mælk..

…når det er en luksus at være alene på toilettet..

…når man står klar i Netto ved åbningstid kl. 7.00 for at handle – man kan jo lige så godt få noget ud af dagen, der startede kl. 5.00..

…når man siger “BUUUUUMMM” hver gang man taber noget på gulvet, der larmer lidt..

…når man hver evig eneste dag bliver begejstret og stolt når ens 2-årige har lært et nyt ord

…når man bliver rørt og næsten kan græde ved tanken om det fantastiske menneske man skal se vokse op

…når alle aftaler i weekenden planlægges i forhold til podens middagslur

Her startede dagen allerede kl. 5.00 med gråd og en træt krudtugle, der bare ikke kunne sove længere. Føj det er altså tidligt på en søndag. Nu sover hun sødt i barnevognen og jeg nyder lidt mortid foran computeren. Jeg burde sove for jeg er dødtræt, men de her timer alene kan jeg næsten ikke spilde på søvn.

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 • Reply Manja //manjalytz.com 29. september 2013 at 14:38

  Haha, jeg kan nikke genkendende til det hele 😀 Og det er faktisk ret svært at planlægge noget som helst ud af huset, når man har en datter der tager maratonlure på 3 timer i weekenden… Det er lige før, jeg glæder mig til, hun begynder at springe luren over 😉

 • Reply Mia N. 29. september 2013 at 20:00

  So true!
  Og man har superheltehørelse der kan høre minipiv gennem 3 døre i søvne.
  Og evnen til at gøre alt med én hånd.

 • Reply Marina 29. september 2013 at 22:02

  Ha hvor kan jeg bare genkende det hele. jeg kan stadigt med gru huske den periode hvor jeg ikke havde tid til at gennemfrisere mit lange krøllede hår. Det bliver trods alt lidt mere overskueligt alt sammen med tiden.

 • Reply Katrine K 30. september 2013 at 17:51

  bortset fra det med at vågne kl 5, kan jeg genkende det hele – jeg har været heldig med et luksusbarn der altid har sovet til et sted ml kl 7 og 9 🙂

 • Reply Jytte 3. oktober 2013 at 12:12

  Jeg ved, jeg er mor, når jeg hører lyden af en ambulance og tænker som en rasende over, hvor mine 3 børn befinder sig– eller når telefonen ringer efter 23 og jeg tænker”Hvad er der nu sket” 😀 og min den yngste er 24– man er mor ALTID og heldigvis for det <3

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.