Knæk knæk knæk

En lækker og nem snack er hjemmebagte knækbrød. Jeg kiggede langt ind i skabene i går og kunne se, at jeg da lige havde alt man skal bruge til en portion.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Bland alle ingredienserne til en klæbrig masse. Rul halvdelen ud mellem to stykker bagepapir.
Udstik cirkler og bag!
Knækbrødene bages i 15-20 minutter.
Gentag med den anden halvdel.
(Visited 5 times, 1 visits today)

5 Comments

 • Reply bykirsti 13. marts 2012 at 12:22

  uh de ser lækre ud!

 • Reply Karina Carmen 28. juli 2012 at 16:16

  Jeg har et spørgsmål, for i mit hoved hænger væskemængden ikke sammen med de tøre ingredienser. Der er for lidt væde i til, at de kan hænge sammen. Er det virkelig rigtigt, at der kun skal 1 dl. olie i og ingen anden væde til at binde alle ingredienser sammen? Er der ikke også noget vandt? Og i så fald hvor meget?

 • Reply Marie Marolle 29. juli 2012 at 0:32

  Du har helt ret- der mangler 2 dk vand. Tak fordi du var opmærksom:) håber ikke du var kommet i gang.

 • Reply Karina Carmen 29. juli 2012 at 7:08

  Tak for hurtig tilbagemelding. Nej, jeg var ikke gået i gang, men går i gang i dag, som en hyggelig søndagssyssel, og glæder mig allerede til at smage. 😀

 • Reply Karina Carmen 29. juli 2012 at 13:07

  Et HIT, helt klart. Har bagt og smagt allerede. Jeg er vild med, at der er så mange kerner i. Hvor finder du sorte sesamfrø henne? Jeg hældte blot flere hørfrø i, fordi jeg kort glemte, at jeg rent faktisk havde græskarkerner. Pyt, de smager skønt.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.