Kender I det?

Kender I det, at man nogen gange ønsker sig noget så meget, at man glemmer at være taknemmelig og lykkelig for det man rent faktisk har? Sådan et slags menneske er jeg desværre af og til. Det er som om at konkurrence-genet tager fuldstændig over og fokus bliver total indskærpet. Det er virkelig dumt, for det kan gøre mig i dårligt humør og ked af det.

Sådan har jeg haft det i dag. Jeg har været ked af det og frustreret over noget, der bare ikke vil lykkedes. Jeg havde derfor mest af alt lyst til at sidde alene for lukket dør. På dage som i dag er det virkelig både godt og skidt med et barn på 2,5 år, for det er begrænset hvor længe man kan trække sig. Og jeg må næsten sige heldigvis, for efter 2 timer i hendes selskab falmede det andet ret meget. Hvis jeg har hende og min søde mand, så er det jo lykke nok til et helt liv.

Mind mig lige om det næste gang ikke?

Billedet er her fra Pinsen hvor vi har været til navngivningsfest hos en sej lille dreng. Kamille er i kjole fra Wheat og sandaler fra Angulus.

(Visited 1 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.