Kan I holde på en hemmelighed?

Gaver til KamilleBobles frø // Badekåbe // Smykker i æske //

Kan I holde på en hemmelighed? Ovenstående er julegaverne fra os til Kamille. Ih hvor jeg glæder mig til juleaften med hende i år – til at se hendes reaktion på dans om juletræ og pakker i massevis Og så glæder jeg mig til næsten 2 ugers tiltrængt ferie med min søde pige. Det i sig selv er mere værd end alle de fine pakker.

Og så er dagens kalenderlåge blevet åbnet hos smukke Lisbeth.  I dag kan hele to heldige læsere vinde sengetøj til voksne samt et gavekort og matchende tørklæde fra POMPdeLUX. Det er lige her.

(Visited 2 times, 1 visits today)

2 Comments

 • Reply Anne 18. december 2013 at 21:03

  Er der knapper i morgenkåben?

  • Reply mariemarolles 18. december 2013 at 22:57

   Hej Anne

   Ja der er både knapper og bælte:)

   Marie

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.