Jul med en 2-årig

PicMonkey CollageTUSIND TAK til alle jer, der indtil videre har deltaget i konkurrencen om den fine Kronan Krisproll Cykel fra Pågen. Det er overvældende så mange, der har kigget forbi.

Det er Kamilles tredje jul i år, men den første hvor hun for alvor er med og forstår at december er noget helt særligt. Og hun sætter uden tvivl sit præg på julen hos os.

Vi har f.eks.:

– fået en Hello Kitty julekalender

– fået et lille plastik juletræ på kraftig opfordring af den lille dame

– fået nisser frem i alle størrelser og former (hvor nisser næsten var bandlyst tidligere)

Jeg kan mærke at det bliver den bedste jul i år og jeg glæder mig til de næste tre ugers julehygge, nissesnak, småkager og julelys i krudtuglens øjne.

Og nu til endnu en fantastisk konkurrence! I dag kan du nemlig vinde en valgfri vare fra House of Kids over hos søde Lou. Du finder konkurrencen lige her.

Husk også at jeg stadig samler ind for Røde Kors lige her. Røde Kors har rigtig mange familier at støtte og alt hjælper  om det er 10, 20 eller 100 kroner.

For hver 50 kr. du donerer  deltager du ligledes med 1 lod i konkurrencen om et lækkert sæt sengetøj fra CamCam. Og jeg har også et par lækre sidegevinster til et par søde læsere. 

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  • Reply Anita 2. december 2013 at 11:35

    Hvor er hun bare kær. Jeg nyder også at Karla er blevet så stor at hun forstår mere, og kan være med til flere ting – det bliver en fantastisk jul 🙂

  • Reply joan jensen 3. december 2013 at 17:41

    der spises bare med masser af smør :`)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.