Gymnastikpige

PicMonkey Collage

Leggings fra MarMar // bluse fra Zara

Hver lørdag går Kamille og jeg til familiefræs – gymnastik for 2 til 3-årige. Vi synger, løber, slår kølbøtter, kravler og tumler.

De fleste lørdage har vi det sjovt og krudtuglen bliver kørt træt på den aller bedste måde. Men, når man har med en 2-årig at gøre, er det langt fra en succes hver gang. Nogle gange sidder vi mest og kigger på de andre fordi det hele er lidt overvældende, og så laver vi alle legene og synger alle sangene når vi kommer hjem i stedet.

Går I til nogle aktiviteter med jeres små børn? jeg kunne egentlig også godt tænke mig at vi gik til svømning, men jeg har sat et max på en aktivitet om ugen indtil Kamille bliver lidt ældre.

Og så beklager jeg stilheden på bloggen for tiden. Jeg er startet i en ny stilling på arbejdet så jeg er TRÆT om aftenen. Jeg vender snart tilbage for fuld styrke og flere lækre sager i ærmet til jer.

(Visited 7 times, 1 visits today)

1 Comment

  • Reply Tina 7. november 2013 at 22:58

    Vi går til børnerytmik med Sophia på 16 måneder. Jeg kunne godt tænke mig at starte til både gymnastik og svømning med hende næste år, men vil lige som dig, gerne begrænse det lidt. Så må vi se hvad vi vælger til den tid:-)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.