Giv et kompliment

Campaign for Real BeautyJeg vil gerne starte med at sige tusind tak for jeres kommentarer til dette indlæg. I har jo så evigt ret, det er blot det at fornuft og sind ikke altid taler det samme sprog. Desværre, eller heldigvis måske. Jeg har ingen ambition eller lyst til at blive som de andre bloggere, jeg håber blot at min blog ikke tolkes som overfladisk eller falsk, det er den i hvert fald ikke.

Dette indlæg skal have fokus på noget helt andet, nemlig piger og kvinders selvværd, eller mangel på samme. Det er et af de indlæg jeg med glæde skriver uden betaling, selvom der står et større firma bag. Dove vil nemlig, i september via de sociale medier, starte en positiv trend hvor vi kvinder værdsætter hinanden.

Kampagnen går i sin enkelthed ud på at få så mange som muligt til at uploade  et billede af sig selv sammen med sin veninde, søster, mor, tante, kollega eller andre på Doves Facebook-side – og fortælle, hvorfor man synes, at hun er så skøn.

Det er da en fin kampagne, og vigtist af alt, så håber jeg at vi bliver bedre til at give komplimenter til hinanden i det daglige i stedet for altid at påpege hinandens forskelligheder.

(Visited 9 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.