Forandring fryder

Plakater1: Note to self  // 2: Live Simply // 3: Midnight swims //

4: All Bloggers // 5: Klat violet // 6: You & I //

Kender I det, lige pludselig får man spat af at se på de billeder, der ellers hænger så fint på væggen? Sådan har jeg lige pludselig fået det, og jeg trænger seriøst til en udskiftning af billederne herhjemme. Og meget gerne dem alle sammen på en gang.

Jeg har længe haft et godt øje til Froh und Fraus grafiske prints og plakater og jeg er vild med den eftertænksomme poesi og ikke mindst de efterhånden ikoniske ispinde.

Jeg har først lige fået øjenene op for Therese Sennerholts fantastiske plakater. Jeg er vild med hendes statements og “Note to self” skal helt sikkert flytte hjem til os inden for kort tid.

Hvorfor er det, at lige så snart man er ved at være på plads og har fundet sig godt til rette, så trænger man til forandring igen? Jeg tager mig selv i, gang på gang, at have det sådan, hele tiden på vej mod noget og hele tiden med en lyst til forandring og noget nyt. Hvorfor er det at forandrig fryder? ville det ikke være meget nemmere hvis det var det gamle og velkendte, der gjorde glæde?

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 • Reply de små ellinger 30. oktober 2013 at 10:48

  Sikke nogle fede posters.

  Kender alt for godt til det med at man har lyst til at rykke rundt, og forandre hele tiden..
  Ville ønske jeg havde det mere som min mand. Han er nemlig meget mere til det “gamle og velkendte”

 • Reply Rikke 31. oktober 2013 at 16:08

  Så fine billeder! Åh de måtte også gerne pryde og pynte herhjemme!

  og du har helt ret. Der er ikke noget der hedder tilfredshed eller indretningsro i min verden. Hele tiden er der en detalje eller et projekt, der skal laves – også selvom, jeg egentligt var tilfreds i forvejen.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.