For 3 år siden

For 3 år siden, på en smuk og meget kold oktober morgen, blev jeg mor, jeg blev mor til Kamille. Siden den dag, og faktisk også inden hun overhovedet kom til verden, har hun fyldt mig med lykke og en følelse, der knap kan beskrives med ord. Kærligheden til hende er uendelig og den vokser sig større og større for hvert øjeblik der går.

I dag fylder vores lille mus 3 år. 3 år!!, det er jo fuldstændig vanvittigt så hurtigt det seneste år er gået og hvor meget, der er sket med hende på det år. Hun er virkelig vokset på alle måder de sidste par måneder. Hendes sprog er næsten flydende, hun er begyndt at lege rollespil, hun er blevet et rigtig børnehavebarn, hun er næsten blefri (7-9-13), og hun tænker ufattelig mange tanker om alt muligt. Jeg tør næsten ikke tænke på hvor meget, der kan ske på et år mere.

Jeg har aldrig tidligere tænkt at tiden gik for hurtigt, før nu. Tidligere synes jeg egentlig bare det var dejligt at hun blev ældre og kunne mere. Men nu hvor babyen er fuldstændig væk må jeg indrømme at jeg har lyst til at stoppe tiden.

Det er en noget rørstrømsk mor, der holder fødselsdag i dag.

(Visited 4 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.