F-E-R-I-E

20130719-232914SÅ har jeg endelig fået sommerferie. Og sikke et godt tidspunkt at gå på ferie med sol, sol, sol og atter sol på programmet. Jeg storelsker den danske sommer, og hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg ikke brug for de store rejser hvis blot vejret arter sig herhjemme.

Vi har for længe siden besluttet os for at vi ville blive hjemme i Danmark år og holde ferie i mine forældres sommerhus på Djursland. Nu er det bare lige det, at sommerhuset, i 11. time, er blevet solgt med overtagelse samme dag som vores fælles ferie begynder. Hmmm så røg den planlagte ferie.

Vi er derfor gået på udkig efter et ferie-alternativ i eller tæt på Danmark. Da vi kun har lidt over en uge sammen alle 3 skal det helst være i kort afstand fra vores hjem og Nordtyskland eller Sverige er derfor gode alternativer. På HotelSpecials har jeg fundet flere skønne muligheder som vi overvejer, nogle drømmer vi dog blot om. Man kan nemlig søge på romantiske ophold og der er flere, der frister.

hotel hotel1 hotel2

Jeg tog gerne et par dage på Althoff Schlosshotel Lerbach, men det bliver vidst en anden god og børnefri gang. Denne gang er det familieferie med god tid til Kamille, leg, minus praktiske gøremål, is, legepladser og hygge en masse. F-E-R-I-E du har været savnet!

(Visited 7 times, 1 visits today)

1 Comment

  • Reply Sylvest 22. juli 2014 at 10:15

    Lyder til en dejlig ferie med familien. Som du skriver, så er det også et oplagt sted, at tage hen uden børn 🙂

    God ferie herfra..

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.