En vintergarderobe tager form

Vinter

De fleste mødre kender det nok, hold op hvor skal man købe meget udstyr når sæsonen skifter. Vi slap rigtig billigt sidste år da Kamille kunne genbruge overtøjet fra året før.

I år er det en helt anden sag. Kamille er vokset ud af alt henover sommeren; bukser, regntøj, termotøj osv. og vi har derfor den store udskiftning og udskrivning i gang. Jeg varierer gerne imellem de meget lækre (og dyre) mærker og de fine high street mærker og sammensætter garderoben så overtøjet kan mixes på kryds og tværs. Jeg undgår derfor så vidt muligt mønste etc.

I år er det blevet neutral flyverdragt fra Ver de Terre og termotøj fra Wheat, der skal mixes med fine lyserøde elementer fra Zara. Vinterstøvlerne er fra Angulus, vi var vældig glade for støvlerne sidste vinter så jeg er sprunget på en genganger.

Nu mangler jeg blot en lidt mere praktisk vinterjakke så er overtøjet på plads, ikke dårligt med en dag tilbage af august.

(Visited 10 times, 1 visits today)

1 Comment

  • Reply Lola 31. august 2014 at 21:25

    Øj, vi er også på den helt store udskiftning i år – heldigvis kan den store bruge vinterjakken fra sidste år og skal bare have et par skibukser til (det er noget med at man er startet i skole og jo derfor ikke skal have flyverdragt på mere! ). 🙂 Jeg mangler faktisk kun skibukserne, så er alt i hus (men jeg købte også støvler på udsalget i foråret). 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.