Efter regn kommer solskin

Jeg havde en fantastisk tur til London med min mor og søster. Faktisk en af de bedste ferier jeg nogensinde har haft, helt stressfri og i et dejligt afslappende tempo. Når man kører derudaf dag efter dag med arbejde, madlavning, vasketøj, indkøb og alt det andet, der følger med hverdagen er det nogen gange tiltrængt med et pusterum som dette. Og det var det virkelig, et pusterum hvor batterierne blev laddet helt op.

Hvad jeg ikke helt havde kunne kalkulere med på forhånd var Kamilles reaktion på mit fravær. 4 dage er jo ikke meget set i det store hele, men når man kun har været væk fra hinanden i et døgn, kan det virke ret voldsomt. Det gik heldigvis rigtig godt for både mor og datter indtil jeg kom hjem igen. Hun var uden tvivl glad for at se mig og hun havde savnet mig, men reaktionen var tydelig og kom promte. Mor var ok om dagen, men aftener og nat, og alt med putning, bad og osv. var forbeholdt farmand. Dette i selskab med en tvær og underskudsramt lille pige. Av av av, det har gjort ondt i mit mor-hjerte. Nøj hvor har jeg savnet at det var mig hun puttede sig ind til om natten, at det er mig hun har grædt efter, at putte hende og synge for hende om aftenen.

I torsdags vendte det (hurra) og efter middagsluren vågnede vores glade pige og skøre lille krudtugle op som sig selv og med kys og kram til moren. Fridagene herefter har været helt fantastiske, og det har været skønt at genfinde hinanden. Vi har virkelig nydt fridagene uden arbejde og med minimum elektronik. Vi har leget, hygget med familie, spist måltider på græsset i havnen, plantet grønt, ordnet terrase og alt det andet man ikke har tid til i hverdagen.

Om det er mit fravær eller noget helt andet, der har været skyld i reaktionen finder vi nok aldrig ud af. Men hold op hvor er det dejligt at have Kamille tilbage igen. Det er godt at solen altid skinner efter regnvejret.

(Visited 7 times, 1 visits today)

1 Comment

  • Reply Charlie 3. juni 2014 at 8:53

    Det lyder skønt med en lille ferie – men uh, det lyder hårdt at blive vraget bagefter! Jeg tror faktisk at det er ret almindeligt at små børn på den måde ‘straffer’ den forælder, der har været væk – heldigvis er det jo blot en reaktion på savnet og det går over igen 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.