Der er dage man glemmer

Der er dage man glemmer og så er der dage og øjeblikke man vil mindes for altid. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne sortere i minderne, både på mine egne vegne og på Kamilles.

Det kan jeg desværre ikke, og det er pludselig gået op for mig.

Jeg husker ikke alt det som jeg gik og forestillede mig. Nogle dage forsvinder blot imellem andre og med tiden bliver minderne, ordene og tankerne så svage at jeg knap kan erindre dem. Det gør mig ked af det, ked af det fordi jeg så gerne vil huske alt det gode, og endnu vigtigere, jeg vil så gerne at Kamille husker vores fælles minder. Ikke kun de gode dage, men også de svære dage og dem vi har lært noget af og de dage, som har bragt os endnu tættere sammen som mor og datter og som familie.

Jeg vil så gerne kunne fortælle hende detaljeret om hendes barndom, om alle de skønne og skøre ting hun sagde og gjorde, om det dejlige lille menneske hun var, om det menneske hun udviklede sig til at blive – hendes historie, min og vores.

Bloggen er min måde at gemme alle minderne på – den er min gave til hende. Den har været savnet og jeg er glad for at være tilbage.

Gad vide om der overhovedet er nogen, der læser med derude?

3 Comments

 • Reply Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 16. juli 2015 at 13:12

  Hey, velkommen tilbage. 🙂 Fedt, at du er på banen igen.

 • Reply Marina / cand.mor 18. juli 2015 at 7:41

  Det gør vi da. Det var en dejlig overraskelse at se et indlæg fra dig poppe op i min Bloglovin’.

 • Reply Stinne 21. juli 2015 at 8:30

  Hvor er det dejligt, at du er tilbage Marie ❤
  Jeg har gået med nøjagtigt de samme tanker som dig, lysten har dog ikke rigtigt været der endnu. Men håber den vender tilbage igen engang.
  Indtil videre vil jeg hygge mig med, at følge med her fra sidelinjen.
  Kh. Stinne

 • Leave a Reply