Bekendelser fra en mor

032

Sig det ikke til nogen, meeeen…

– jeg elsker at holde FRIDAGE helt for mig selv hvor Kamille er i vuggestue og manden på job

– jeg får ikke gjort rent så ofte som jeg gerne ville

– jeg smider bh´en så snart jeg kommer hjem og skynder mig at hoppe i bløde bukser

– jeg spiser pt. chokolade hver aften (den klare favorit er Ritter Sport med kokos)

– jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har løbet en tur

– jeg glemmer at barbere ben regelmæssigt

– nogen gange er jeg sur og irriteret på min søde mand helt uden grund

– jeg er måske en lille bitte smule skruk

(Visited 2 times, 1 visits today)

10 Comments

 • Reply Bettina 9. april 2014 at 22:40

  Ha ha – det kender jeg alt for godt 🙂

 • Reply Marina 10. april 2014 at 10:52

  Åh, der er så mange, vi er fælles om her! 🙂

 • Reply Cecilie 10. april 2014 at 12:09

  Kender det godt! Alle de ting man er lidt flov over, men som man nyder i fulde drag!

  Mvh Ceciie

  http://blog.fashionmom.dk/2014/02/en-fashionmoms-bekendelser.html

 • Reply Kristina 10. april 2014 at 13:06

  Åh, hvor jeg kender det! 😉

 • Reply Anonym 14. april 2014 at 19:34

  HVORFOR tror SÅ mange forældre at deres små mennesker ikke NYDER fridage…

  • Reply mariemarolles 14. april 2014 at 19:51

   Tak for din anonyme kommentar.

   Jeg tror faktisk at alle eller i hvert fald de fleste forældre ved at små mennesker også nyder fridage, lige så meget som mor og far faktisk. Her hos os er krudtuglen faktisk den der har alle flest fridage og hun har minimum 6 uger på et år som vi voksne også er berretiget til. Men en gang i mellem holder mor og far altså fri for sig for at lade batterierne op. Farmand har skiftene arbejdstider så det er helt naturligt og mor altså mig tager nogle dage om året en ego dag helt i eget selskab. Og jeg NYDER det! Jeg håber du får tid til at svare igen for jeg vil da gerne høre om du aldrig har brug for en dag helt for dig selv?

   • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk 15. april 2014 at 18:42

    Kære Marie,
    jeg har det præcist lige som dig – jeg NYDER min alenetid i fulde drag – og det gjorde jeg også, før jeg fik børn.
    Min mand og jeg har desværre ikke pasningsmuligheder i nærheden, så vi har også før taget en fridag, hvor børnene har været i institution – og så har vi været i biografen og ude at spise lækker frokost for at pleje hinanden og vores forhold.
    Sammenlagt har børnene langt flere fridage end vi voksne, fordi de nogle gange hygger med bedsteforældrene og fordi min mand og jeg holder fridage med dem hver for sig, så det er bestemt ikke noget, jeg har dårlig samvittighed over. Jeg har sågar holdt en hel uges ferie sydpå med mine søskende og min mor, mens børnene var hjemme sammen med min mand – og jeg NØD det i fulde drag.
    Jeg er helt sikker på, at børnene i det lange løb sætter pris på en mor med overskud og på en mor og far, der har et sundt, godt og kærligt forhold til hinanden.

 • Reply Anne 14. april 2014 at 22:56

  Ha ha. Jamen det kan jeg da også nikke genkendende til. Tak for din ærlighed og dit mod!
  Anne

 • Reply camilla // olinesmor 16. april 2014 at 18:47

  Ha ha Marie godt skrevet.

  Og husker jeg forkert når jeg tænker tilbage på et indlæg hvor du svor at du ikke skulle have flere børn hi hi…. Ja man har et standpunkt til man har et nyt. Det ved jeg selv ALT om.

  Og ja man har som mor også ret til at have fri engang i mellem ligesom ens barn har.

  • Reply mariemarolles 16. april 2014 at 19:33

   Hi hi godt husket Camilla, tænk sig lysten kom snigende fra den ene dag til den anden.. Sjovt som al praktik og fornuft forsvinder med tanken om en lille bitte baby;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.