Babykøb

Babykøb

Der er sket virkelig meget på børn og babyområdet siden jeg var gravid med Kamille. Både stilmæssigt men også udbudsmæssigt. Det er virkelig blevet et kæmpe stort marked. Det er derfor også lidt held i uheld at vi har skilt os af med alle vores babyting. For jeg må ærligt indrømme, at jeg nok ville have købt meget forfra alligevel. At det så er en større økonomisk udskrivning er en anden sag.

Jeg vil dog mene, at fordi det er barn nummer 2 er vi ret sikre på hvad vi gerne vil have og har brug for denne gang, og jeg håber derfor ikke at vi gør så mange fejlkøb som da Kamille blev født. Der købte vi nemlig bare alt på alle liste og faktisk også alt fra nyt. Denne gang har vi gjort nogle rigtig fine køb på de lidt større ting brugt.

Nogle af de ting jeg har prioriteret at købe fra nyt er interiør og tøj – ovenstående er allerede nogle af mine favoritkøb. Måske I kan gætte om det er en lillebror eller lillesøster vi får herhjemme?

1: Køredragt fra Engel 

En god køredragt er næsten uundværlig. Den er god i autostolen, i barnevognen, i bæresele, you name it. Denne fra Engel er helt fantastisk blød og med opsmøg på arme og ben så man ikke behøver tykke strømper og vanter, der kan hives af. Jeg har også købt den i jakke version til autostolen indtil det bliver koldere.

2: Uro fra Konges sløjd

Uroen har vi hængt over puslepladsen så der er lidt fint at kigge på.

3: Sengetøj fra Konges Sløjd

Jeg har købt 4 sæt baby sengetøj og Konges Sløjd og Liewood er klare favoritter. Det er dejligt med lidt ekstra sæt hvis det skal skiftes hurtigt. Af samme grund af vi også 2 dyner (faktisk 3 for Kamille har også stadig en babydyne) så der hurtigt kan tages en ny frem hvis der kommer gylp eller lignende på dynen.

4: Håndklæde fra Liewood

Bare fordi det er så fint!

5: Basis bodyer fra H&M

Mine favorit bodyer til de helt små er disse fra H&M – de har en god pris og så er det bare skønt med cross over i starten når man synes de er lidt skrøbelige.

6: Heldragt fra Marmar

Den fine heldragt fra Marmar er til turen hjem fra hospitalet.

7: Babynest fra Konges Sløjd

Da Kamille var lille var der ikke noget, der hed en babynest – hun sov derfor de første måneder i sin lift, både dag og nat. Vi har købt en lille vugge denne gang til om natten og så er tanken at babynesten kan bruges deri, på sofaen og hvor vi ellers er.

8: Puslepude fra Cam Cam

9: Pusleunderlag fra Cam Cam

Pusleunderlaget er til pusletasken – dejligt altid at have et blødt underlag med. Jeg har ikke købt en klassisk pusletaske og det har derfor været nødvendigt at købe et underlag ved siden af.

(Visited 3 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.