Årets første julegaver

20131221-122138.jpgÅrets to første, og på hver sin måde, meget smukke julegaver.IMG_4069

Den første er uden sammenligning den bedste gave jeg nogensinde har fået, og jeg får en klump i halsen hver gang jeg ser på den. Den går lige i moder-hjertet! Den skal i ramme og hænge i vores soveværelse.

Den anden gave er årets firmajulegave – faktisk den bedste til dato. Det er så lækker og æstetisk en sammensætning, der virkelig gør mig glad. Og så skal det lige siges, at udover denne smukke gave støtter hver medarbejder også et humanitært projekt som en del af gaven! Det er virkelig en arbejdsplads efter mit hoved.

Har I også fået de første julegaver i år?

Og kig endelig med senere, hvor jeg har en lille og finurlig lyn give away:)

1 Comment

  • Reply Amira 21. december 2013 at 14:16

    Nej, vi gemmer julegaverne til jul 😉 Ud over én, men den blev afsløret pga. en hastetur til skadestuen, så den fik kæresten med det samme. Det var alligevel sådan én, der ikke skulle åbnes foran andre 😉

    Men vi glæder os selvfølgelig til at kunne dele gaver ud til dem, vi skal holde jul med, og især glæder jeg mig til at se min kærestes reaktion på sin gave 😀

    Glæder mig til vores dreng er gammel nok (læs; mere medgørlig) til at lave sådan nogen ting. I år har han lavet fodaftryk til far, mormor of farmor/farfar og hold kæft, det var en udfordring. Vi forsøgte først med hånden men han gravede bare i dejen, der skulle bruges som form…

  • Leave a Reply