Amerikanske pandekager

Amerikanske kærnemælkspandekager er et hit til brunch. Jeg lavede en portion i går som vi nød til det lækre dulce de leche. Med denne opskrift i hånden går det aldrig galt – følg den og du vil få perfekte pandekager hver gang.

Opskriften er til 6 pers.

Rør alle ingredienser sammen i en skål. Rør godt så du er sikker på der ikke er klumper i dejen.
Varm en pande op til den er varm og kom lidt smør på. Når smøren er smeltet og varm hældes lidt dej på. Jeg laver dem så det passer med 3 på panden af gangen. Når ovefladen er fyldt med bobler vendes pandekagen. Bages lidt på den anden side og tages af.
Amerikanske pandekager kan nydes i mange varianter. Som her uden fyld, men også med f.eks. chokoladestykker, blåbær eller banan.
(Visited 25 times, 1 visits today)

3 Comments

 • Reply RAV OG KRAT 29. februar 2012 at 16:25

  Sikke nogle lækre pandekager…mums. Jeg har selv lige fortæret nogle helt almindelige nogen, men derfor er det jo altid skønt med en ny opskrift. Tak for tippet…Ps. Bogen er landet…er så glad for den, og det varer ikke så længe før end den bliver vist frem på min blog…god aften..knus

 • Reply Camilla (Fru Millas Cupcakes) 29. februar 2012 at 21:55

  Tusind tak for hjælpen – så virkede det. Tak

 • Reply Victoria 3. marts 2012 at 14:52

  Hej MarieJeg har givet dig en blogaward for din fine blog! Se mere her: http://appetitpaalivet.blogspot.com/2012/03/liebster-blogaward.htmlGod weekend 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.