5 år og 1 meter plus det løse

142

Så blev vores dejlige Kamille 5 år. Endelig. For det er virkelig en dag hun har talt ned til og glædet sig til meget længe. 5 år har  været en magisk milepæl for hende at nå, det er som om, at så er man en rigtig stor pige. Og det kan mærkes, med de 5 år er hun blevet meget mere selvhjulpen og stiller selv nogle større krav til egen evne og kunnen. Dejligt for hendes forældre, der må siges at have hænderne fulde igen. Nøj hvor havde jeg glemt hvor meget man egentlig har en baby på arm.

5-aar

Og nå man bliver 5 år er My Little Pony åbenbart the shit. Jeg har i hvert fald set op til flere MLP kager på Instagram i weekenden. Min udgave er en Amerikansk chokoladekage med karamel og chokolade smørcreme. Mums den var virkelig god på trods af sit meget pinke udseende. Og den blev absolut godkendt af fødselsdagsbarnet, der mente den var flottere end hun havde drømt om. Så bliver man altså en glad mor.

Børnehaven fik minipizzaer og cupcakes efter verdens bedste cupcake opskrift

kamille-5

Nå ja, så har vores lille dame altså også rundet den gyldne meter i længden. Det har virkelig været nogle fine dage med en glad og lykkelig Kamille.

(Visited 4 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.