Verdens bedste banankage

banankage

Denne her banankage er uden sammenligning verdens bedste. Manden og jeg præsterede i hvert fald at spise 18 stk. på et enkelt døgn. Det var som om de bare forsvandt som dug for solen. Mums siger jeg bare. Og de er dødnemme, så mangler du lidt til søndagskaffen kan du sagtens nå at bage disse her lækkerier.

Til 18 muffins eller små kager:

2 dl sukker

3 æg

30 gram smør

2 dl hvedemel

3 bananer

1 tsk bagepulver

1 tsl vaniliepulver

100 gram mørk chokolade (chips eller hakket)

ænd ovnen på 180 grader.

Pisk æg og sukker godt. Tilsæt blødgjort smør samt bananer og pisk videre. Vend til sidst hvedemel, bagepulver, vanilie og chokolade i dejen. Fyldes i forme og bages ca. 25-30 minutter alt efter størrelse.

 

 

Comments

  1. Helle says

    Fed ide at lave muffins i forme på den måde den er vildt flot. Hvilken slags for har du brugt?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>