Monkey dance

Har du lyst til et mandags-smil? så er denne video fra Rynkeby lige noget for dig.

Ovenpå en begivenhedsrig dag med vuggestuestart er den lige det jeg trængte til for at få et øjeblikkeligt smil på læben. Dagen i dag er heldigvis gået over al forventning for den lille dame. Hun var bare SÅ dygtig og åben for alt det nye, hun sang med til morgensamling, lavede puslespil og legede med de andre børn både ude og inde. Og da vi skulle hjem ville hun hellere blive. Spørg lige om mor her var stolt! Vi håber det går lige så godt imorgen hvor hun skal være dernede alene for første gang.

Når krudtuglen vågner fra sin lur tror jeg at vi skal have et lille glas juice, og så må vi se om hun vil danse monkey dance med sin mor.
.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>